Skip to main content

ROTI SOSEJ KEJU

Wah arini me betul-betul bersemangat nak masukkan n3 yang kedua lak...maklum laa tengah baru...me takut esok-esok suam dingin je dah blog me ni nnt...hehehe...okay resepi kali ni ekceli me amik kat dalam salah satu majalah...tapi me lupa pulak nama majalah tu...pepun layan je laa resepi nih...mudah & sedap sangat....kalo tak percaya cuba test try buat.... 


BINTANG :- ***** 5/5


Bahan-Bahan :-
12 keping roti gardenia [buangkan kulitnya]
4 keping keju Cheesdale [dipotong 3]
2 biji telur [dipukul]
6 keping sosej [dibelah 2]
Breadcrumbs
Minyak untuk menggoreng


Cara-cara :-
Letakkan keju dan sosej di atas roti dan gulungkan.
Celupkan roti tadi ke dalam telur dan salutkan dengan breadcrumbs.
Goreng hingga kekuningan dan bolehlah dihidangkan bersama dengan mayonis & cili sos.

Comments

Fofuler post

CHOCOLATE ALMOND CLUSTER

AYAM SERAI DIRAJA

CRUNCHY CHOC CHIP COOKIES